Delishop

Wij verkopen meer dan 50 soorten worst, met vele bijzondere smaken en combinaties: van truffel tot kaas en van knoflook tot wijn. Ze komen van de beste worstenmakers uit Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook uit Nederland. En zelfs uit Delft. Want in onze worstenmakerij – waar je ons live aan het werk kunt zien – maken we onze eigen worst.

Neem gewoon een kijkje in onze wijnbar, restaurant en shop, en vraag naar onze producten om ze te proeven of om mee naar huis te nemen.

Hammm!

Ook onze hammen uit Nederland, Spanje of Italië – tot maar liefst 45 maanden gedroogd – zijn niet te missen als je onze winkel binnenkomt. Serrano, Ibérico 24 maanden, Ibérico Belotta, Duroc Prosciutto en meer hammen van topkwaliteit. Ze hangen aan het plafond, klaar om er de fijnste plakken van te snijden. Pas op dat je je hoofd niet stoot.

Iets voor bij de worst

Bijpassende wijnen, broden van de Oude Jan en oliën vind je ook in onze winkel. We maken genieten graag compleet voor je. Kom ruiken en proeven, vraag ons wat goed bij elkaar past en ga naar huis met een smakelijk cadeau. Er zélf van genieten mag natuurlijk ook. We verwennen iederéén.